Abordarea noastră se bazează pe colaborare, încredere și nevoile clienților. O nuntă este un eveniment mare in viata oricui, este acea zi în care promisiunile sunt făcute și destinele se leagă la bine si la rau, sperăm pentru tot restul vieții. Un astfel de proiect înseamnă foarte mult pentru echipa noastră talentată, este o șansă de a străluci și de a face o impresie bună. Inovația și creativitatea sunt la nivel de top,  astfel am oferit un concept unic de design interior de care clientii nostrii din Constanta sa fie mandrii.

ballroom pentru nunti constantarestaurant nunti ballroom constantanunti ballroom in constantaballroom restaurant pentru nunti constantadesign restaurant nunti in constantadesign ballroom pentru nunti in constantarestaurant nunti lux in constantaproiect restaurant nunti in constantaproiect design restaurant nunti constantaproiect design ballroom nunti constantaballroom nunti constanta restaurant

Opinia noastră este că orice efort contează dacă este făcut pentru fericirea clienților noștri. Cel mai recent proiect al nostru pentru un ballroom de nunti din Constanta este ceva ce trebuie să vedeți cu adevărat.

Zona de intrare creeaza o stare de lux si eleganta și întregul concept spune o poveste, una fericită pentru cei care aleg sa-si sarbatoreasca unirea destinelor. Scările cu balustradă și podeaua din marmură arată minunat; o alegere care impresioneaza si care uimeste prin aspect. Culorile deschise, materialele, formele fine au fost selectate cu atenție.

Clientii nostrii din Constanta iubesc felul în care arată salonul decorat cu o nuanța prețioasă de violet, folosit pentru a aduce culoare si contrast ici-colo. Mesele rotunde albe sunt încercuite de scaune albe  într-un design luxos, plin de farmec. Candelabrele sunt impresionante și somptuoase, oferind o lumină albă caldă, care creeaza un mood perfect pentru distractie.Există, de asemenea, un aranjament frumos în zona barului, cu un aspect unic care ofera o vedere catre băuturile fine, atent selectate.

În peste un deceniu am adunat experiență semnificativă și am creat concepte speciale pentru clienții rezidențiali, dar și clienții comerciali. Am creat conceptele pentru case, dar și hoteluri de înaltă calitate, saloane de înfrumusețare, magazine și restaurante. Ne place ceea ce facem și punem pasiune în munca noastră.

Ballroom Deluxe Pentru Nunți în Constanța

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Ne puteti contacta telefonic pentru a programa o intalnire la adresa biroului nostru din Constanta.

Contact Nobili Interior Design Constanta

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

Servicii firma de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, apartamente, birouri, firme, hotel, restaurant, cafenea, bar, cabinet medical, clinica infrumusetare, magazin, coafor, cosmetica, spital, gradinita, salon evenimente, nunta, showroom, shoping mall realizate de arhitect designer interior la preturi cuprinse intre 17 - 35 euro in Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie Nord, Medgidia, Harsova, Cernavoda, Eforie Sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Neptun, Olimp, 23 August, Venus, Saturn, Jupiter. Architect designer de interior, Gabriela Nechifor.