Cel mai recent proiect de amenajări interioare pentru un restaurant cu terasă este un “must be seen”. Nobili Design este un furnizor de servicii de arhitectură și design interior. Suntem mândri de portofoliul nostru divers de proiecte din Constanta si ne dorim sa aducem zambete si satisfactie clientilor nostri prin efortul nostru de creatie. Conceptele Nobili Design sunt primite peste tot cu același entuziasm, deoarece abordarea noastră se bazează pe colaborarea cu clienții, încredere și inovație.

restaurant Mediteranean in Constantarestaurant in constanta cu terasa meditaraneandesign mediteranean restaurant in constantarestaurant in constanta mediteranean cu terasaproiect restaurant mediteranean cu terasa constantaproiect in constanta restaurant cu terasa

 Unii oameni se gândesc că simplitatea poate fi mai putin atractivă. Dar alții știu că potrivirea liniilor simple cu materiale de înaltă calitate și forme frumoase poate crea un sentiment de lux. Și asta a făcut Nobili Design cu o terasă frumoasă, care are un aspect atat “fresh” cat și elegantă, o oază gata să-si primeasca oaspetii care să se bucure de muzică excelentă și vin roșu la malul mării, în Constanța.

Restaurantele cu terase sunt de multe ori o provocare deoarece nu trebuie să fie frumoase doar la interior, ci și la exterior, iar acest proiect a demonstrate ca se poate. Cu o mulțime de verdeață și copaci care creează o atmosferă naturală, se pot combina ușor culori neutre, un mobilier impresionant cu design elegant, cu decorul exterior. Există un alb dominant peste tot care ne duce cu gândul la relaxare.

Pornind de la designul fermecătoarei intrări la scaunele în stil contemporan și terminând cu mese de culoare naturală din lemn natural, totul depășește asteptarile in materie de rafinament și lux. Fiecare detaliu al designului interior creează un sentiment de simplitate, dar în același timp de lux și unicitate. În peste un deceniu, am adunat o experiență semnificativă și am creat concepte speciale pentru clienții rezidențiali, dar și clienții comerciali.

Echipa Nobili creeaza concepte unice pentru case, apartamente dar și hoteluri de înaltă calitate, saloane de înfrumusețare, magazine și restaurante în Constanța. Ne place ceea ce facem și punem pasiune în munca noastră.

Restaurant cu Terasă Elegantă în Constanța

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Ne puteti contacta telefonic pentru a programa o intalnire la adresa biroului nostru din Constanta.

Contact Nobili Interior Design Constanta

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

Servicii firma de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, apartamente, birouri, firme, hotel, restaurant, cafenea, bar, cabinet medical, clinica infrumusetare, magazin, coafor, cosmetica, spital, gradinita, salon evenimente, nunta, showroom, shoping mall realizate de arhitect designer interior la preturi cuprinse intre 17 - 35 euro in Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie Nord, Medgidia, Harsova, Cernavoda, Eforie Sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Neptun, Olimp, 23 August, Venus, Saturn, Jupiter. Architect designer de interior, Gabriela Nechifor.