Echipa de design interior Nobili se bazeaza pe inovație, profesionalism și creativitate. Am creat cu succes un design interior uimitor pentru un salon de înfrumusețare modern și puteți observa, în imaginile de mai jos, cât de luxoasa și eleganta poate arăta afacerea dvs din Constanta. Amenajarea unui salon de înfrumusețare presupune alegerea unui stil de design interior în primul rând, apoi selectarea materialelor pentru pardoseală, integrarea mobilierului de calitate si nu in ultimul rand adaugarea detaliilor decorative.

Design Coafor De Lux in Constanasalon coafor design in constantacoafor de lux in constanta designcoafor elegant in constantadesign coafor lux in constantadesign modern coafor deluxe in constantaproiect design coafor lux in constantadesign lux coafor constantasalon coafor design in constanta Culorile alese pentru pereții din aceste încăperi sunt esențiale pentru definirea unui stil. Pentru un aspect mai modern, designerul nostru de interior profesionist vă sugerează să folosiți culori vii. Tapetul poate fi aplicat cu succes și pe toți pereții din sala de așteptare a salonului. În funcție de stilul de design pe care îl alegeți, orientați-vă către o anumita paleta de culori care sa poata fi usor integrate in salon. Noi, cei de la Nobili, respectăm cu strictețe dorințele clienților noștri din Constanța și reușim mereu să creăm o colaborare bazată pe încredere, inovație și profesionalism. 

Pardoseala trebuie să fie o investiție pe termen lung, astfel încât designul Nobili se concentrează pe materiale de calitate. Ca nuanțe, clientul are libertatea de a alege dintr-o gamă largă de modele și culori. Corpurile de iluminat, dacă sunt alese cu atenție, vor schimba aspectul fiecărei camere separat. Candelabrele sau lămpile de tavan în stil modern sunt perfecte pentru a oferi aspect de lux și eleganță.

Mobilierul din acest salon de înfrumusețare din Constanța a fost ales pentru a răspunde nevoilor proprietarului. Funcționalitatea este extrem de importantă atunci când vorbim despre un astfel de proiect comercial. Așadar, dacă aveți nevoie de o vitrină pentru afișarea produselor de vânzare, am ales dintr-o gama de lux, contemporana pentru a oferi un sentiment de minimalism al salonului dumneavoastră.

Nobili Interior Design este preocupat de satisfacția clientului de mai bine de 10 ani. Ne place să creăm proiecte unice de design interior rezidențial și comercial și, în plus, echipa noastră talentată de designeri și arhitecți are o pasiune pentru transformarea viselor în realitate.

Proiect Design Coafor Unic în Constanța

Design interior salon infrumusetare Constanta

Proiectele de design interior, amenajare interioare saloane de infrumusetare cosmetica realizate de firma noastra in Constanta, Mamaia Nord, Mangalia, Navodari, Medgidia, Cernvoda, Fetesti.


Design interior salon de infrumusețare Constanța

Design interior salon de infrumusețare Constanța

""

Design interior coafor de lux în Constanta

Design interior coafor de lux în Constanta

""

Design coafor Constanta

|

Coafor modern Constanta

 1 

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Ne puteti contacta telefonic pentru a programa o intalnire la adresa biroului nostru din Constanta.

Contact Nobili Interior Design Constanta

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

Servicii firma de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, apartamente, birouri, firme, hotel, restaurant, cafenea, bar, cabinet medical, clinica infrumusetare, magazin, coafor, cosmetica, spital, gradinita, salon evenimente, nunta, showroom, shoping mall realizate de arhitect designer interior la preturi cuprinse intre 17 - 35 euro in Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie Nord, Medgidia, Harsova, Cernavoda, Eforie Sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Neptun, Olimp, 23 August, Venus, Saturn, Jupiter. Architect designer de interior, Gabriela Nechifor.