De zece ani studioul nostru de creatie a realizat proiecte de design interior pentru case de lux in Constanta abordand diferite stiluri. Fiecare proiect de design interior a fost realizat pentru a implini visul fiecarui client de a avea acea casa care sa exprime personalitatea si stilul lor de viata. Inspiratia proiectelor noastre sunt chiar clientii nostri, zonele in care ei locuiesc, povestile lor de viata care ne ajuta sa-i intelegem si sa-i percepem pe fiecare dintre ei intr-un mod diferit.

Suntem pregatiti sa acceptam orice provocare pentru ca noi avem toate resursele si pregatirea profesionala pentru a realiza cu succes proiecte specatculoase, rafinate si luxoase pentru orice fel de locatie in Constanta.

Colindam toata Europa si participam la expozitii internationale de design pentru a aduce clientilor nostri tot ce apare nou in materie de mobilier si amenajari interioare, astfel suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri toate produsele folosite in proiectul de design interior.

firme de design interior constanta.

Studio design in Constanta

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Ne puteti contacta telefonic pentru a programa o intalnire la adresa biroului nostru din Constanta.

Contact Nobili Interior Design Constanta

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

Servicii firma de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, apartamente, birouri, firme, hotel, restaurant, cafenea, bar, cabinet medical, clinica infrumusetare, magazin, coafor, cosmetica, spital, gradinita, salon evenimente, nunta, showroom, shoping mall realizate de arhitect designer interior la preturi cuprinse intre 17 - 35 euro in Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie Nord, Medgidia, Harsova, Cernavoda, Eforie Sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Neptun, Olimp, 23 August, Venus, Saturn, Jupiter. Architect designer de interior, Gabriela Nechifor.